K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Hello-hallo, itt Bago!

2016. március 03. - Kittcsi83

Epp a bagoi fout ejszakai larmajat hallgatom a sotet szobaban, mikozben irom ezt a rovid bejelentkezest.

Zs mar aluszik, nekem is kene, elegge faradunk mar igy a vege fele, de mar csak 3 zuzosabb nap van hatra es aztan irany a tengerpart! 

Mi jol vagyunk, porgosek a napjaink, csomo mindent latunk, rengeteget utazunk, finomakat eszunk-iszunk, szoval nagyon jol erezzuk magunkat. Imadjuk Burmat!

Ma sikerult vegre behoznom magunkat kepfeltoltesben, sajnos tobb nem megy, ez a par darab is ket oramba kerult, raadasul ugy, hogy ilyen jo netunk, mint ebben a kis ut szeli motelben van, eddig sehol nem volt.

Meg hatra van Bagantol kezdve par beszamolo, azokat is folyamatosan tesszuk fel, ugyhogy tavutazzatok velunk tovabbra is!

Holnap meg bejarjuk Bagot, aztan a tervek szerint el fogunk vonatozni Yangonba. Repcsivel, busszal, tuktukkal, hajoval, taxival, platos kocsival, e-bike-kal, helyi busszal, biciklivel (ez a terv holnapra) mar utaztunk, de vonattal meg nem, ugyhogy szeretnenk kiprobalni. :)

Szoval holnap jelentkezunk majd Yangonbol! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr38441720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása