K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Megerkeztunk!

2016. augusztus 23. - Kittcsi83

Epp a hotelkank lobbyjaban ulok es massziroztatom magam a masszazsszekben es kozben Asahi sort kortyolgatok.

Zs elszaladt furdeni, sztem nincs turelme kivarni mig vegez a szek velem, hahaha. :)

A repuloutunk sima volt, meg mindig tartjuk magunkat ahhoz, hogy a Turkish az egyik legjobb legitarsasag. Kaja, pia, kiszolgalas csillagos otos volt ismet. Szerencsere aludni is tudtunk.

Sajnos a Fujit nem lattuk leszallaskor, mivel egesz Japan felett vastag felhoreteg volt. A repteren ugyesen megvettuk a vonat es a metrojegyeinket. Aztan beszaguldottunk a varosba.

Nagyon vicces, ezek a japanok vagy alusznak vagy a telojukat nyomkodjak a metron. Ugy el tudnak aluszni, csodalnam, ha ebredes utan nem fajna a nyakuk! Annyi metrojuk van, hogy eligazodni is alig lehet rajta, de azert szeencsere eleg sok angol kiiras van, ugyhogy eleg jol megy a tajekozodas.

A vonatjegyert 500 jennel veletlenul tobbet fizettunk (teli vagyunk fempenzzel), amire Zs kb negyed ora utan jott ra, visszament a holgyhoz, ami mondta, hogy valoban, tessek, itt az 500-as.

A wc-ket imadom. :) Futheto ules, fenekmoso, holgyeknek kulon moso resz, elkepeszto! :)

Amugy tok tisztasag van, erdekes modon amugy a repulo sem volt ugy leamortizalva az ut utan, mint pl egy Istanbul-Bangkok jarat utan.

A hotel fele kicsit eltevedtunk, kertunk segitseget, azonnal nezte az ember a terkepet, hogy hova is kell menjunk a telefonjan.

A szallasunk szuper, bar a 120 cm szeles agyon meg nem tudom, hogy fogunk aludni. Mindenestere a sor utan remelem jol, meg azert faradtak is vagyunk. Az Istanbul-Tokio ut majdnem 11 oras volt.

Holnap megyunm kirandulni a Fujihoz, remeljuk, jo idonk lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr9211595076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása