K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Indulas elott

2015. augusztus 20. - Kittcsi83

Most ebredtem azzal a tudattal, hogy basszus, ha kikelek az agybol, akkor bizony kenyelmes agyikoban legkozelebb majd talan masfel nap mulva fogunk talan aludni, nem keves repult oraval a hatunk mogott. Ebbe belegondolva jol megolelgettem az agyikom...

Mindent imadok a repulesben, de az economy-n alvas nem tartozik a kedvenc idotolteseim koze. Hatha egyszer mellenk all a szerencse es upgrade-elnek minket vagy ujra lesz egy (vagy ketto) szabad negyes ules kozepen, ahol tudunk aludni egy jot majd Kuala Lumpur fele..

Zs mar Pozsonyban elvezi a szuper meetingjet, en pedig mostkezdek neki a pakolasnak. :-) Este hatkor indulunk a repterre majd, addig pedig hangolodom az utazasra, meg nem hiszem el, hogy tenyleg megyunk! :-)

Mar kevesebb, mint 12 ora van hatra es tessek az oveket becsatolni, indul a (tav)utazas!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr877720434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása