K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Masodik napunk - tomoren

2015. augusztus 24. - Kittcsi83

Elore is elnezest Mindenkitol, de a mai napunkrol a beszamolo nem lesz tul hosszu, mert nem vagyok tul jol. Megfazhattam valamikor, fazom elegge, faj a torkom is es hoemelkedesem van,  jobb mihamarabb nyugovora ternem.

Ma igazabol templom napot tartottunk. A legjobban a Pura Kehen tetszett az osszes kozul. Volt meg egy kulonleges, a Yeh Plu, ehhez rizsafoldeken at vezetet az ut. Mikor vegeztunk a templomnal, a helyi kavezoban Zs ivott egy igen izletes banan, en pedig egy ananasz juice-t, mikozben bamultuk a lotuszviraggal teli kis tavacskat, hatterben a rizsfoldekkel. Estere ertunk a Danu Batur templomhoz, szinte csak egyedul voltunk a templomban. Szepen lassan beusztak a hegyek koze a felhok, igy aztan mar a panorat se lehetett csodalni.

Hazafele uton megalltunk kajalni,szokasos nasi goreng, amit azert nem lehet megunni, mert mindig masfele ize van.

Este soroztunk meg meg atterveztuk a mai napon, ugy nez ki tul sokat terveztunk eg-egy napra latnivalonak, mert egyszeruen lehetetlen ennyi mindent belezsufolni a rendelkezesre allo idobe.

Most reggeliztunk, lassan indulunk a mai turara, este igyekszem majd tartalmasabbat irni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr557729600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása