K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Kalandosan indul...

2015. augusztus 26. - Kittcsi83

Meg itt ulunk a szallasunkon, 7 es fel 8 kozott erkezett volna a transzfer ertunk a hajokikotobe, de mar 8 van es meg csak egy ember erkezett, h valamit elbasztak a foglalasunkkal es meg varjuk fel 9-ig. Igy 9 helyett 10-kor indul a hajonk, elvileg. Remelem minden rendben lesz, mert Zs elegge ideges mar, aggodik (amugy teljesen jogosan), hogy nem lesz idonk leszervezni ma mar semmit.

Sajnos sem a malajok, sem az indonezek nem a pontossagukrol hiresek. Mar maskor is szivtunk emiatt befietett programoknal, de azert ez a szitu most neccesebb. Amugy nagyon segitokeszek itt a szallason, telefonalnak nekunk, intezkednek, remelem negyed oran belul tenyleg itt lesznek ertunk.

Mert amugy a tervunk az, hogy athajozunk Sengiggibe, ott gyorsan szervezunk egy turat, azzal felmegyunk a kiindulasibazisra, Senaru faluba, alsznk egyet es masnap kezdodik is a tura. Mondjuk egy nap plusz napunk meg van, ha barmi tortenne es ma megsem tudnank szervezni valamit, de remelem nem fog. Igazabol ilyenkor a legszarabb a varakozas, a semmittevessel eltoltott ido.

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr807734736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása