K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Szerencsesen megerkeztunk Bangkokba

2016. február 19. - Kittcsi83

Abubol a repulout sima volt szerencsere, elfoglaltunk egy nagy labterrel rendelkezo harmas sort a veszkijaratnal, igy nem volt problemank azzal, hogy ne fernenk el. Valamennyit aludni is tudtunk.
Amugy Abuban szuperul elalusztunk a varoban es kb csak a szerencsenknek koszonhetjuk, hogy felebredtunk veletlenul, konstatalvan, hogy epp last call van a bangkoki jaratra.

A repterrol bejottunk a gyorsvasuttal, aztan taxiba pattanva eljottunk a Khao San Roadon levo D&D Inn hotelbe. A hotelt amiatt foglaltuk, mert tok jo medenceje van a teton, amit mint megtudtuk ejfelig lehet hasznalni, ugyhogy gyors lecuccolast kovetoen be is vetettuk magunkat a medencebe es pancsoltunk egyet. Aztan elmentunk vacsorazni, fincsi csipos husgomboc leves es pad thai kerult az asztalokra, majd ezt kovetoen setaltunk egyet es hazajottunk mi aludni. A&E meg bulikazik valamerre egy kicsit. :)

Amugy A&E kisfia, Gergo (6 eves) halali volt az indulas elott. Megkerdezte E-t, hogy:

Anya, te gyorsan reagalsz?

E erre visszakerdezett, hogy miert kerdezi.

Gergo valasza erre: Hogy csak azert, mert ha zuhan a repulo, akkor telefonalj, hogy ne varjunk. :)))))

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr288404846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása