K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Cserbenhagyasos fuvarozas

2016. február 24. - Kittcsi83

Itt ulunk a mandalay-i hotelunkben E-vel es varjuk a fiukat, akik jelenleg epp probalnak nekunk fuvart szerezni holnapra.

Tortent ugyanis, hogy tegnap elott megallapodtunk egy csokaval, hogy a tegnapi napon fuvaroz minket egesz nap, ma reggel a kikotobe meg es este meg elvisz Monywaba, majd holnap Baganba. Az elso ket fuvar teljesitese megtortent, bar az nem igazan volt zokkenomentes, mert a fuvarosunk allandoan reklamalt, hogy ez a templom nincs benne az arban, ez sem es az sem, de vegul a fonokkel valo telefonos egyeztetes utan csak elvitt oda, amiben eredetileg megallapodtunk. Gondoltuk, enyhiteni a feszkot, meg betelt is vettunk neki ajeszba, hogy ne idegeskedjen, ragja csak, latszolag orult is neki, de a hala csak ma reggelig tartott.

Az esti 7 oras megbeszelt idopontra nem jott el, igy most ki kell talanunk, hogyan csinaljuk meg az eredetileg tervezett programot. Drukkoljatok, hogy a fiuk sikerrel jarjanak, en pedig megyek es szerzek ket szobat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr438416076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pekka-minki 2016.02.24. 15:06:09

Megkerestem a Google-ban Monywa-t és csodálatos képeket láttam. Minden ujjunkkal szorítunk, hogy eljussatok és sikerüljön az összes tervezett program. :-)

Kittcsi83 2016.02.26. 16:28:17

Koszonjuk a szurkolast, sikerult rendben atjutnunk Baganba! Talan jobb is, hogy nem azzal a soforrel, akivel megallapotunk...:-)
süti beállítások módosítása