K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Utban Mexikovaros fele

2017. február 25. - Kittcsi83
A pontos idot nem tudom, mennyi lehet, de mar kozeledunk Mexiko fele, nemreg repultunk el Dallas felett. Sajnos ejszaka leven nem lattuk a Ewing birtokot, hahaha.
Becsbe tok idoben megerkeztuk,a gepunk idoben szallt fel es majdan le Londonban. Ott frankon megoldottuk a terminalvaltast, igy elsok voltunk a kapunal, meg egy kicsit aludni is volt idonk.

Szep Boing787 Dreamlinerrel repulunk epp majdnem 11 ezer meter magasan es varjuk, hogy vegre adjak a reggelit.
En elegge ehes vagyok, mivel a vacsora osztast ataludtuk es mar a vege fele jartak, mikor szoltunk,hogy mi is kernenk, erre megkaptuk a maradekot, gombas raviolit. Zs jol jart, en kevesbe. Egy vajas zsemlet ettem salatalevellel.
Amugy annyira faradtak voltunk, hogy a felszallast is ataludtuk es azert a repcsin is tudtunk aluszni.
Az Austrian es ez Aeromexico sem rossz, de megallapitottuk, hogy nem hiaba a Turkish Airines a kevencunk. Annak az Europan beluli jaratain is meleg etel van, habzsidozsi ezerrel, aztan a nagy gepeken pedig maga a kanaan fogad, pedig  csak economyn szoktunk repulni. Indulas utan forro kendo felfrissuleshez, no meg turkish delight. Ket etkezes, mindketto eseteben ketfele valasztasi lehetoseg. Ha valaki megehezne meg ezek utan, ki szendo vagy suti kerheto. A mosdoban, virag, torlokendo, arc es  kezkrem is van. A kis uticsomagban pedig fuldugo, zokni, ajakbalzsam, szemtakaro, frissito kendo, fogkefe es fogkrem is van. Azert ezek az aprosagok sokat segitenek azon, hogy elviselheto legyen egy 12 oras repulout.
Ez az ut most bekerult a Top3 repuloutunk koze, ha a megtett ut es levegoben toltott idot nezzuk. Elso meg mindig a Parizs Kuala Lumpur tav, szorosan fej fej mellett van ez, London Mexikovaros es az Isztambul Tokio ut.
Na lassan vegre leszallunk, de jo is lesz vegre.
Update: Mar varjuk a havannai jarat indulasat. A repteren sincs meleg, de amugy Mexikovaroban is csak10 fok van. Es a repter egy nagy felhoben van.

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr2712292977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása