K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Abu Dhabi

2016. február 19. - Kittcsi83

Szerencsesen megerkeztunk Berlinen at Abuba.

Az ut elso resze esemenytelen volt, ha nem tartott volna rovid ideig a repulout, talan tudtam volna aludni egy kicsit az utso sorban elfoglalt szabad soron, de hat mire sikerult volna, a leszallas megkezdese miatt letrejott nyomaskulonbseg okozta fajdalom a fulemben sikeresen kiverte az almot a szemembol.

A gep, amivel jottunk idaig gyakorlatilag fullon volt, ugyhogy cserebere helyre nem volt lehetosegunk. Kozepen nyomorogtunk a negyes ules szekcioban. A 6 oras ut vegere mar eleg ideges voltam,  mivel jobbomrol egy nemet csoka probalt helyet szerezni az en reszembol, balrol meg Zs. Akarhogy probaltam elhelyezkedni, sehogy sem volt kenyelmes, igy aludni sem tudtam. Raadasul leszallas utan meg hn orat ultettek minket a repuloben, nem volt szabad hely, ahol ki lehetett volna szallni.

Most itt 8 ora van, szoval mar tobb, mint 25 oraja ebren vagyok. Remelem Bangkokig sikerul majd szunyokalni egy kicsit.

Az AirBerlin fedelzeti ellatasara amugy nem lehet panaszunk, nagyon fincsi volt a kaja es volt hideg jo nemet ser is!

Mar csak masfel ora es indulunk is tovabb, ha ebben a nagy kodben engednek minket felszallni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr648402718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása