K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Hamarosan ujra uton

2016. augusztus 16. - Kittcsi83

Sziasztok!

Nemsokara, egeszen pontosan egy het mulva ilyenkor mar felszallashoz fogunk keszulodni Istanbulban, ahonnan Japanba fogunk repulni, egeszen pontosan Tokioba!

Hogy hogyan is kerult ez a tavoli orszag a latokorunkbe? Meg kell mondjam, egeszen hirtelen. Mindig is amugy rajta volt a bakancslistankon, de koszonhetoen egy elarazott repjegynek (imadunk Turkish Airlines!) nem volt kerdes, hogy ezt vagy mast valasszunk iden nyaralasunk szinhelyeul. Vagyis de, Zs reszerol igen, o szivesen ment volna ismet indonez nyaralasra, de ugy nez ki, ezt a tervet meghagyjuk a 2017-es nyarnak.

Nos, jovo hetfo este, azaz augusztus 22-en indulunk majd istanbuli atszallassal Tokioba. Itt egy hetet leszunk egesz pontosan majd. Tervezzuk, hogy kirandulunk a Fujinal, de nem fogjuk megmaszni (evente 3 vulkan megmaszasara vagyunk beallva, nem csak egyre?! :P). Lesz majd harom napunk arra, hogy felfedezzuk Tokiot, elmegyunk Yokohamaba (megnezunk egy Yokohama Marinos meccset is), kirandulunk majd Nikkoba es Kamakuraba. Aztan Shinkanzenre pattanunk es kb 300 km/h sebesseggel elszaguldunk a lenyugozoen szep csaszarvarosba, Kiotoba. Itt lesz ket napunk, majd innen is megyunk egy-egy napra kirandulni. Egyszer ellatogatunk egy regebbi fovarosba, Naraba (ami most leginkabb a szarvasairol ismert), aztan masik napon pedig Miyajima szigetere, ahol a hires Itsukushima szentely talalhato. En szeretnek meg egyszer furdeni az oceanban is, hat meglatjuk ez majd mennyire jon ossze, nem epp a legszebb japan tengerpartok kozeleben leszunk majd.

Kaja kapcsan kicsit aggodom, nem vagyok egy sushi rajongo, de hatha az eredeti japant megkedvelem. Miso levesen biztos el fogok tudni eldegelni majdnem ket hetig, ha mason nem. Na de majd igyekszem bator lenni es moszat salatat es matcha fagyit is enni, tobbek kozott. A sor pedig tuti finom. Remelem amugy lesz valami Hello Kitty-s kinezetu kaja is, meg egyeb ilyen xtrem cuki dolog.

Mar elegge izgatottak vagyunk, foleg amiatt, hogy a metrohalozaton hogy fogunk kiigazodni, de bizunk magunkban, szoval menni fog!

Tehat egeszen pontosan egy het mulva indul a tavutazas, remeljuk tudunk jelentkezni a japan technikahoz kepest valoszinuleg elegge elmaradott kis osdi telefonjainkrol/tabletkankrol! Kovessetek minket ismet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr6910414236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása