K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

Bob es a vulkankitores

2015. december 29. - Kittcsi83

Ma fedeztem fel, hogy a Bromo is aktivizalta magat. December kozepen beindult az igen eroteljes fustolges, ugy nez ki, hogy nagy kitores varhato.

Kivancsi vagyok, mikor indul be ugy igazan. Jelenleg mar azert le van zarva a kornyek (vulkani hamu miatt pl, a kraterbe nem is lehet menni), de meg nem evakualtak a lakosokat. Turistak ugyanugy mennek meg oda, bar a falu, ahol lakni lehet a vulkani hamu miatt nem lehet epp szivderito latvany.
Amugy nagyon vicces ez a vulkanosdi, iden 3 vulkant masztunk meg, abbol ketto (a Rinji es a Bromo) kitort. Vajon az Ijen meg iden aktivizalja magat? :-)

Es Bob vajon meg ott van? Remelem igen es vigyaz a vulkanjara! Annyiszor gondolok ra es a kozosen eltoltott napunkra...<3

http://singapore-indonesia2015.blog.hu/2015/03/05/bob_nagy_kalandja

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr728210732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása