K&Zs nagy kalandjai

K&Zs nagy kalandjai

11 ev utan ujra Vietnamban

2023. március 19. - Kittcsi83

Harom evvel ezelott mar ez az ut tervben volt nekunk, minden keszre is volt pattintva, amikor egy szep februari napon az Air China ertesitett minket a jaratunk torleserol. Ekkor tarolta le a vilagot a koronavirus, zarodtak a hatarok, elsokent a vietnami, igy eselyunk nem volt az ut megvalositasara. 

Amikor beszelgettunk arrol, hogy akkor most merre is menjunk, mondtam Zsnek, poroljuk le az utitervet, igazitsuk a szabinkhoz, nezzuk meg az arakat (3 ev alatt amugy 20% szazalekkal dragul Vietnam, illetve azt sem art elfelejteni, hogy a jo kis magyar forintunk pedig 30%-ot romlott a vietnami donghoz kepest az emult 11 ev soran), aztan valositsuk meg ezt a remek utat.

Igy is tettunk, ugyhogy mikor Zs egy remek repjegyet talalt a tersegbe, mar nem is volt kerdes, hogy akkor ide jovunk. Es nem ketten, hanem negyen ujra, E&Á is velunk tart ismet. Ez lesz a hetedik kozos utazasunk!

Az utiterv izgalmasan alakul, sok mindent fogunk latni:

- 1 napunk lesz Hanoiban

- 4 nap alatt bejarjuk a Ha Giang loop-ot eszakon (ezalatt E&Á a Ha Long obolben lesz es lesz egy gratisz napjuk Hanoiban)

- talalkozunk Sapaban es ott leszunk 2 napot

- majd Ninh Binh felfedezesere 4 napot szanunk

- 3 napot leszunk Phong Nha es kornyeken

- Huera 2 napot terveztunk (vegre lesz indonk rendesen megnezni a csaszarsirokat, nem ugy mint regen)

- Da Nang/Hoi Anban pedig szuk 2 napot toltunk

- Vegul pihenni Phu Quocon fogunk, ami az egyik legszebb vietnami sziget, lenn van delen, szoval nagyon bizunk a remek idoben, napsutesben, csodas tengerben, jo lesz kicsit relaxalni, feltoltodni.

- Aztan vegul egy nagyon csekely idot toltunk meg Bangkokban, de az az ido csak annyira lesz eleg, hogy picit magamba szivjam a thai eleterzest a kovetkezo hosszabb talalkozasig.

 

A kozlekedes orszagon belul lesz foldi (busz,vonat), vizi (hajo) vagy legi (repulo).

 

Kivancsi vagyok mit tartogat az orszag ennyi ido tavlatabol, ezt fogjuk Veletek, kedves blogolvasoink megosztani, tartsatok velunk ujra! 

img_20230319_122050.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kandzsnagykalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr8618075060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2023.03.19. 21:35:16

Kovetem! Tervezem h 2025ben megyek oda.
süti beállítások módosítása